13 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Calor moderada i ambient assolellat

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dilluns encetem la darrera setmana del mes de maig i per tant l’última de la primavera meteorològica (tot i que astronòmicament fins la nit del 20 de juny no comença l’estiu).

Ho farà amb un temps majoritàriament assolellat o amb poca nuvolositat i temperatura màxima entre dos i tres graus més baixa que la setmana anterior. Ahir diumenge ja es va notar el descens de la temperatura, i si bé es van arribar als 28ºC a Torroella de Montgrí, 27 ºC a La Bisbal d’Empordà i 26ºC a Palafrugell, la calor va ser moderada i no es van arribar als més de 30 ºC de fa un parell de dies.

El temps d’aquest dilluns serà assolellat, amb alguns intervals de núvols aquest matí que van desapareixent, i restes de Tramuntana que també encalmarà a la meitat nord del Baix Empordà. La temperatura màxima arribarà als 25/26ºC a la costa i pot fregar els 27/28ºC a l’interior del Baix Empordà.

Els mapes meteorològics apunten que el mes s’acabarà sense precipitació i amb sol, amb probable  inestabilització de l’atmosfera a partir de la setmana que ve.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -