13.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

1×01 – Ui, si aixequés el cap en Francesc Cambó

Ui, si aixequés el cap
Ui, si aixequés el cap
1x01 - Ui, si aixequés el cap en Francesc Cambó
Loading
/

Aquest capítol compta amb el suport de l’Ajuntament de Verges i el Departament de cultura de la Generalitat de Catalunya

En aquest apassionant inici de la sèrie, Francesc Cambó, una figura destacada de la política catalana, és despertat de la mort per l’Esperit de l’Empordà.

Cambó, desorientat i captivat per la Catalunya moderna, es troba passejant pels carrers de Verges. Aquí, en una trobada amb l’alcaldessa, es submergeix en el debat polític actual: banderes que onejen a l’ajuntament, l’impacte del referèndum d’independència de 2017, i la presència de partits com la CUP i Esquerra Republicana de Catalunya.

Aquest viatge a través del temps no només és una exploració de la política, sinó també una reflexió profunda sobre els canvis culturals i socials que han transformat l’Empordà i Catalunya des de l’època de Cambó.

La sèrie ofereix una mirada única a la intersecció del passat i el present, mostrant com les idees de Cambó ressonen o xoquen amb la realitat contemporània.

Crèdits

Amb les veus de Xavier Pujol, Lola Sans, Dani Cortés, Miquel Curanta i Xavier Serrano. Idea original, Miquel Curanta Girona. Assessorament editorial i direcció d’actors, Toni Sellas Güell. Guió, Adrià Pujol Cruells. Disseny de so i muntatge sonor, Salvador Massó. Enregistrament i edició de veus, Martí Saguer Capell. Coordinació del projecte, Maria Alsina Carmona. Producció, Anna Salvadó Figueras. Disseny de la imatge, Alba Cunillera Font.

Una producció de l’Escola de ràdio i periodisme digital de l’Empordà, per a Ràdio Capital de l’Empordà, amb el suport de l’Ajuntament de Verges i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Al proper capítol…

- Publicitat -

Més àudios