13.1 C
Pals
Dissabte, 2 març 2024
- Publicitat -

1×04 – Ui, si aixequés el cap en Josep Pla

Ui, si aixequés el cap
Ui, si aixequés el cap
1x04 - Ui, si aixequés el cap en Josep Pla
Loading
/

Aquest capítol compta amb el suport de l’Ajuntament de Palafrugell i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

El quart capítol ens submergeix en l’univers de Josep Pla, el gran cronista de l’Empordà, ressuscitat per l’Esperit en aquesta història. En el seu retorn al 2024, Pla es troba amb una Catalunya canviant, plena de novetats i contradiccions. Aquest viatge en el temps l’oblida a enfrontar-se amb la seva pròpia llegenda i el llegat que ha deixat en la literatura catalana. A través d’interaccions amb personatges diversos, inclosa una experta en la seva obra, Pla reflexiona sobre els canvis culturals, polítics i socials que han transformat la seva estimada terra. El capítol és una exploració de com el passat i el present es poden entrellaçar, oferint un retrat complex i matissat d’un dels escriptors més estimats de Catalunya. Pla, amb el seu estil característic, ens ofereix un viatge per l’Empordà modern, tot mantenint un diàleg amb el seu passat.

Crèdits
Amb les veus de Joan Sala, Oriol Casals, Miquel Curanta, Marina Cebollero i Xavier Serrano. Idea original, Miquel Curanta Girona. Assessorament editorial i direcció d’actors, Toni Sellas Güell. Guió, Adrià Pujol Cruells. Disseny de so i muntatge sonor, Salvador Massó. Enregistrament i edició de veus, Martí Saguer Capell. Coordinació del projecte, Maria Alsina Carmona. Producció, Anna Salvadó Figueras. Disseny de la imatge, Alba Cunillera Font.

Una producció de l’Escola de ràdio i periodisme digital de l’Empordà, per a Ràdio Capital de l’Empordà, amb el suport de l’Ajuntament de Palafrugell i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

I al proper capítol

- Publicitat -

Més àudios