8.8 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Núvols, plugims al matí i tronades de migdia

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimarts comença amb cel tapat i pluja que aquest matí ja arriba al Baix Empordà amb una franja de precipitació de caràcter feble que avança d’oest a est deixant alguns plugims. La temperatura màxima quedarà més baixa al voltant dels 22/24 ºC a causa d’aquest cel força tapat.

Al migdia les precipitacions es poden reactivar i fer-ho localment en forma de xàfec. Cel a tendència a millorar al vespre.

Avui, demà i dijous la temperatura es manté clarament per sota els valors mitjans propis de la segona setmana de juny, i demà tornarà a ser un dia poc assolellat amb núvols i pluja intermitent, en general quantitats poc abundants, però que poden aparèixer en qualsevol franja horària també ja de bon matí, essent de caràcter més intens i cap a la tarda.

Si fem un cop d’ull a mitjà termini, de cara al final de setmana millora l’estat del cel, si més no amb matins més assolellats a partir de divendres i encara nuvolades i ruixats de tarda. La temperatura es recuperaria llavors obrint la porta a gaudir d’un temps més estable per Sant Joan.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -