8.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

L’AMPA del Guillem de Montgrí no gestionarà el menjador el curs 2020/21

El Consell Comarcal i l'AMPA han arribat a l'acord de prorogar el contracte del menjador escolar per les dificultats de la COVID-19, però establiran es bases pel nou acord amb l'AMPA "perquè puguin gestionar el menjador escolar a partir del curs 2021/2022".

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El Consell Comarcal i l’AMPA de l’escola Guillem de Montgrí de Torroella han arribat a l’acord de prorogar el contracte del menjador escolar, degut a les dificultats que ha provocat la COVID-19. Davant la incertesa de com organitzaran els menjadors escolars, seguiran amb el mateix mètode “per assegurar un plat de taula als alumnes”. Així ho ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro.

També han acordat que durant tot l’any tindran un seguit de reunions perquè si s’escau es pugui millorar el servei del curs 2020/2021 i establir les bases pel nou acord amb l’AMPA “perquè puguin gestionar el menjador escolar a partir del curs 2021/2022”.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies