27.8 C
Pals
Dijous, 29 juliol 2021
- Publicitat -

L’AMPA del Guillem de Montgrí no gestionarà el menjador el curs 2020/21

El Consell Comarcal i l'AMPA han arribat a l'acord de prorogar el contracte del menjador escolar per les dificultats de la COVID-19, però establiran es bases pel nou acord amb l'AMPA "perquè puguin gestionar el menjador escolar a partir del curs 2021/2022".

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Consell Comarcal i l’AMPA de l’escola Guillem de Montgrí de Torroella han arribat a l’acord de prorogar el contracte del menjador escolar, degut a les dificultats que ha provocat la COVID-19. Davant la incertesa de com organitzaran els menjadors escolars, seguiran amb el mateix mètode “per assegurar un plat de taula als alumnes”. Així ho ha explicat el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro.

També han acordat que durant tot l’any tindran un seguit de reunions perquè si s’escau es pugui millorar el servei del curs 2020/2021 i establir les bases pel nou acord amb l’AMPA “perquè puguin gestionar el menjador escolar a partir del curs 2021/2022”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Platja d’Aro seguirà amb toc de queda tot i la decisió del TSJC

El municipi que estava previst que sortís del llistat de poblacions amb toc de queda aquesta nit, seguirà restringint la mobilitat nocturna com ha explicat l'alcalde a Ràdio Capital de l'Empordà
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -