5.6 C
Pals
Diumenge, 28 novembre 2021
- Publicitat -

El Consell Comarcal ha de decidir sobre la gestió del menjador del Guillem de Montgrí

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha de decidir sobre el futur de la gestió del menjador de l'Escola Guillem de Montgrí després de rebre un requeriment per part de la Generalitat

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Consell Comarcal del Baix Empordà haurà de decidir sobre la gestió del menjador del Guillem de Montgrí. Després del requeriment per part de la Generalitat de Catalunya a l’ens públic, ara haurà de contestar la nova petició. Així ho ha avançat Jordi Masferrer, president de l’Associació de Mares i Pares dels Alumnes de l’Escola Guillem de Montgrí a Ràdio Capital de l’Empordà.

El passat desembre, durant el Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català president de l’òrgan va dir que si la Generalitat de Catalunya demanava que tornés les competències en matèria de la concessió del menjador del Guillem de Montgrí, ho faria. Tot i això, cal destacar que parlem de revocar la concessió. Actualment, una empresa externa va guanyar la llicència de la gestió; és per això que el Consell Comarcal demana la revocació de la concessió. Tal com ha assegurat Joan Català a Ràdio Capital, si és un òrgan superior al Consell Comarcal, “no hi hauria danys i perjudicis”.

Ara, com ha explicat Jordi Masferrer a Ràdio Capital de l’Empordà, qui s’ha de pronunciar després de rebre aquest requeriment és el Consell Comarcal. Això ha avançat durant el Supermatí aquest dimarts.

Preguntat per aquesta emissora, Català ha confirmat que han rebut el document avui i que encara l’han d’estudiar. A hores d’ara no tenen cap previsió de futur perquè cal saber com actuaran. El problema per a l’AMPA de l’Escola Guillem de Montrgrí és si el Consell Comarcal decideix “tornar la pilota a la teulada” de la Generalitat de Catalunya. Ho ha dit Masferrer a aquesta emissora.

A hores d’ara el futur de la gestió es desconeix però des de l’AMPA asseguren que el nivell de qualitat del menjar ha baixat i que ells, a diferència de l’empresa de càtering no tenen ànim de lucre. De fet, han destacat la inversió en el forn de 10.000 euros que ara està en mans de l’empresa guanyadora de la licitació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palamós etiqueta 12 espècies de peix amb el codi QR

El codi QR del pla estratègic Palamós Peix ja funciona per a dotze espècies de peix diferents. És una eina que es va començar a fer servir fa un any i que serveix per etiquetar els peixos i controlar la seva qualitat al llarg de tota la cadena de distribució.
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -