21.3 C
Pals
Dijous, 26 maig 2022
- Publicitat -

La Generalitat es posiciona sobre l’AMPA i el menjador del Guillem de Montgrí

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha desestimat la petició que sigui l’AMPA de l’escola Guillem de Montgrí l’encarregada del servei del menjador escolar. Ara però, Martí Fonalleras, director dels serveis territorials del Departament d’Ensenyament a Girona, s’ha posicionat en el cas, tal com ha explicat el Diari de Girona. Després de reunir-se amb l’AMPA de l’escola, Fonalleras ha reclamat que l’associació de mares i pares d’alumnes se’n segueixi fent càrrec.

Com ha informat el rotatiu gironí, el delegat ja s’ha reunit amb el director del Guillem de Montgrí i amb l’AMPA. Ara però està pendent de poder-se trobar amb l’Ajuntament i amb el Consell Comarcal. Òrgan que recentment ja va desestimar les diverses peticions, fent oficial que una empresa externa s’ocuparia del servei dels diferents menjadors escolars de la comarca.

Fins ara totes les propostes que s’han plantejat han estat desestimades pel Consell Comarcal, com allargar el servei de l’AMPA un curs escolar més o la cessió de la gestió a l’Ajuntament torroellenc.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Reclamen al consistori de Palamós que pagui les ajudes escolars per la pandèmia

L'ajuntament de Palamós va anunciar una partida de 50.000 euros per famílies afectades per la pandèmia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -