Guillem de Montgrí
Escola Guillem de Montgrí | Font: Aj. Torroella

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha desestimat la petició que sigui l’AMPA de l’escola Guillem de Montgrí l’encarregada del servei del menjador escolar. Ara però, Martí Fonalleras, director dels serveis territorials del Departament d’Ensenyament a Girona, s’ha posicionat en el cas, tal com ha explicat el Diari de Girona. Després de reunir-se amb l’AMPA de l’escola, Fonalleras ha reclamat que l’associació de mares i pares d’alumnes se’n segueixi fent càrrec.

Com ha informat el rotatiu gironí, el delegat ja s’ha reunit amb el director del Guillem de Montgrí i amb l’AMPA. Ara però està pendent de poder-se trobar amb l’Ajuntament i amb el Consell Comarcal. Òrgan que recentment ja va desestimar les diverses peticions, fent oficial que una empresa externa s’ocuparia del servei dels diferents menjadors escolars de la comarca.

Fins ara totes les propostes que s’han plantejat han estat desestimades pel Consell Comarcal, com allargar el servei de l’AMPA un curs escolar més o la cessió de la gestió a l’Ajuntament torroellenc.