6.2 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Instal·laran un radar mòbil per aconseguir tres objectius a Santa Cristina d’Aro

La primera campanya del radar mòbil començarà el 27 d'agost i s'allargarà fins el 2 de setembre

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els últims dies d’agost s’instal·larà un radar mòbil a Santa Cristina d’Aro per aconseguir tres objectius principals. La Policia Local del municipi farà una campanya de control de velocitat dels vehicles amb la col·laboració d’una empresa externa. El primer control està previst per la setmana del 27 d’agost al 2 de setembre i després es faran d’altres en dates determinades.

Els tres objectius principals són millorar la seguretat viària, prevenir accidents i donar resposta a demandes ciutadanes. Aquests seran les propostes que la policia local s’ha plantejat juntament amb l’empresa Sasep, qui s’encarregarà de totes les gestions de la campanya del radar mòbil.

Les dades obtingudes en aquests controls es recolliran en un informe que permetrà analitzar i proposar, si es considera oportú, altres mesures complementàries de pacificació del trànsit. Des del consistori de Santa Cristina d’Aro esperen que amb la campanya del radar mòbil s’acabi amb els conductors imprudents.

L’empresa Sasep executarà la campanya, d’acord amb les instruccions de la policia cristinenca. L’execució es farà de manera integral, és a dir, que l’empresa aporta el radar, l’operador i el vehicle. I a més, de manera autònoma, la qual cosa comporta que no es necessita cap tipus d’ajut policial, segons ha recordat l’assessor tècnic de l’empresa, Josep Lluís Vázquez.

Els criteris per decidir les ubicacions combinen les dades derivades de l’anàlisi de la sinistralitat a la ciutat, de detecció d’excés de velocitat per part de la Policia Local i per demandes veïnals. Els controls de la velocitat estan dirigits a detectar i denunciar aquells vehicles que superin la velocitat permesa en el municipi; amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels cristinencs.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -