24.1 C
Pals
Divendres, 27 novembre 2020

Noves millores d’accessibilitat a les platges de Platja d’Aro

El més llegit

Quina presència té el coronavirus a les aigües residuals del Baix Empordà?

Malgrat quan el coronavirus està a l'aigua residual probablement ja no és infecciós, les dades que es recullen poden donar una perspectiva de la situació del virus a la zona.

Tres detinguts al Baix Empordà per apropiar-se de mòbils comprats a través d’un portal de vendes de segona mà

El xofer d'una empresa de paqueteria es quedava els objectes i els altres dos arrestats els tornaven a posar a la venda

Palamós dona llum verda a la construcció d’un habitatge social cooperatiu

L'Ajuntament de Palamós i la cooperativa d'habitatge Sostre Cívic ja havien aprovat el febrer del 2019 un protocol per...

Anna Ribera “fa tres setmanes que els ingressos van baixant”

En l’entrevista del Supermatí d’avui, Anna Ribera, directora assistencial del Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, ens ha...
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Aquest estiu s’han implementat millores pel que fa a l’accessibitat de les persones amb necessitats especials de mobilitat a les platges de Platja d’Aro. En concret, ara hi ha un espai amb un monitor per atendre aquestes persones al punt de socors del Passeig Marítim, que consisteix en una plataforma de fusta sobre la sorra i una carpa. També es disposa de jocs de crosses amfíbies i sis cadires amfíbies, una per a cada punt de socors i una per a la torre de vigilància. També s’han adaptat els rentapeus i les dutxes de la Platja Gran i s’han posat sis Línes de vida davant de cada lloc de socors, de manera que sigui més fàcil entrar i sortir de l’aigua.

Aquestes mesures formen part del programa Fem Platja! de la regidoria de Serveis de l’Ajuntament, que no només inclou temes de seguretat i socorrisme, sinó també neteja, manteniment i informació pel que fa a la façana marítima, i conforma un pressupost anual aproximat de 725.000€.

Platja d’Aro té el reconeixament “Bandera blava” per a Sa Conca, la Platja Gran i Cala Rovira, i també té 3 espais reconeguts amb la Q de Qualitat Turística en Destí del Baix Empordà. Aquest any, l’entitat ADEAC-FEE ha atorgat a les platges de Platja d’Aro la Distinció temàtica pel que fa a salvament, socorrisme i primers auxilis.

El servei de salvament es va iniciar el passat 2 de juny ie s mantindrà fins el 23 de setembre a la Platja Gran, Cala Rovira i Sa Conca. D’altra banda, també s’han renovat i incrementat el nombre de boies de senyalització i s’han utilitzat sistemes d’ancoratge més sostenibles.

Amb el programa Fem Platja! també es fan accions de manteniment i neteja amb l’empresa concessionària GBI Servis i pel que fa a informaicó, hi ha cartells instal·lats de diversos temes d’interès general que s’han renovat aquest any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La majoria de comerços del Baix Empordà rebutja el Black Friday

Des de l'Associació Oohx!gen de Palafrugell i Montgrí Comerç de Torroella asseguren que la majoria dels seus socis no faran descomptes especials. Des de l'Associació d'Empresaris de Platja d'Aro, diuen que no té sentit fer rebaixes si no tenen clients.

Afectacions a la mobilitat a Calonge per les obres de millora del clavegueram

Les obres tenen un pressupost d’execució de 161.334,90 € i afectaran l’Avinguda Costa Brava de Sant Antoni i a diversos carrers de les urbanitzacions Riufred, Mas Ambrós i Rio de Oro

Judici 17A, la doble victimització

Tradicionalment a l’estat espanyol la víctima ha estat la gran oblidada del procés penal, fins al punt que al 2015 es va voler crear ...

El problema de l’habitatge al Baix Empordà: ús turístic, joves i COVID-19

Els propietaris prefereixen llogar estacionalment perquè els hi surt més a compte.

Divendres i dissabte de pluja, vent i alteració marítima. Diumenge torna el sol

Episodi de llevant amb vent, alteració marítima i pluja durant divendres i dissabte. Localment es pot prodir algun xàfec tempestuós i el vent dissabte bufarà amb cops que poden superar els 70 km/h. Diumenge millora el temps i torna el sol.

Altres notícies