16.4 C
Pals
Divendres, 20 maig 2022
- Publicitat -

Noves millores d’accessibilitat a les platges de Platja d’Aro

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest estiu s’han implementat millores pel que fa a l’accessibitat de les persones amb necessitats especials de mobilitat a les platges de Platja d’Aro. En concret, ara hi ha un espai amb un monitor per atendre aquestes persones al punt de socors del Passeig Marítim, que consisteix en una plataforma de fusta sobre la sorra i una carpa. També es disposa de jocs de crosses amfíbies i sis cadires amfíbies, una per a cada punt de socors i una per a la torre de vigilància. També s’han adaptat els rentapeus i les dutxes de la Platja Gran i s’han posat sis Línes de vida davant de cada lloc de socors, de manera que sigui més fàcil entrar i sortir de l’aigua.

Aquestes mesures formen part del programa Fem Platja! de la regidoria de Serveis de l’Ajuntament, que no només inclou temes de seguretat i socorrisme, sinó també neteja, manteniment i informació pel que fa a la façana marítima, i conforma un pressupost anual aproximat de 725.000€.

Platja d’Aro té el reconeixament “Bandera blava” per a Sa Conca, la Platja Gran i Cala Rovira, i també té 3 espais reconeguts amb la Q de Qualitat Turística en Destí del Baix Empordà. Aquest any, l’entitat ADEAC-FEE ha atorgat a les platges de Platja d’Aro la Distinció temàtica pel que fa a salvament, socorrisme i primers auxilis.

El servei de salvament es va iniciar el passat 2 de juny ie s mantindrà fins el 23 de setembre a la Platja Gran, Cala Rovira i Sa Conca. D’altra banda, també s’han renovat i incrementat el nombre de boies de senyalització i s’han utilitzat sistemes d’ancoratge més sostenibles.

Amb el programa Fem Platja! també es fan accions de manteniment i neteja amb l’empresa concessionària GBI Servis i pel que fa a informaicó, hi ha cartells instal·lats de diversos temes d’interès general que s’han renovat aquest any.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Calor estival pel cap de setmana

Primer episodi de calor de l'any abans de l'estiu: temperatura elevada a l'interior del Baix Empordà, vent del sud a les tardes i nits xafogoses.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -