23.4 C
Pals
Dimecres, 8 maig 2024
- Publicitat -

Arriba el temps de tardor. El descens tèrmic serà notable a partir de divendres

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Matí amb més sol i clarianes i algún nuvol que serà més abundant cap al final del dia, preludi del canvi de temps que ens ha de portar un ambient de plena de tardor a partir de demà.

Pel que fa a la temperatura, tot i la fresca del matí, al migdia l’ambient será agradablament càlid amb màximes de 26 a 28 ºC. Això sí amb una tarda on el vent de component sud sud-oest tornarà a bufar amb cops de força moderada.

Durant la propera matinada  ens arriba la massa d’aire freda, amb una primera linia frontal fent augmentar la inestabiltiat i portant alguns ruixats. Divendres será una jornada inestable amb vent del nord, ruixats que es poden produïr tant a primera hora del dia com novament a la tarda.

Sobretot serà notícia el descens de temperatura que deixarà màximes al voltant dels 20 ºC i mínimes per sota dels 11 ºC. Cap de semana amb ambient de tardor, vent del nord i fred però sense precipitació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival Ítaca ha venut més de la meitat de les entrades per l’edició d’enguany

El programa del festival inclou quinze actuacions que recorren diversos municipis de l'Empordà com Gualta, Corçà, la Pera, l'Estartit i Calella de Palafrugell.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -