17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

La Bisbal sancionarà els vehicles que accedeixin al nucli antic de la Bisbal sense autorització

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A partir del proper dimecres 30 de setembre s’activarà el nou sistema de control de pas de vehicles al nucli antic de la Bisbal. Des del juny ja funciona en fase de proves. El sistema, aprovat inicialment per acord de Ple el passat 12 de maig, permetrà regular la circulació mitjançant una càmera enregistradora i la identificació automàtica de vehicles ubicada a l’accés al carrer Ample des de l’avinguda les Voltes. Així, amb un senyal de trànsit s’especifica que només poden entrar en aquesta zona els vehicles que prèviament hagin estat autoritzats.

La zona afectada per la restricció de circulació inclou el carrer Ample (on hi ha ubicada la càmera), la plaça Jacint Verdaguer, el carrer de les Mesures, carrer Pella i Forgas, carrer Sant Jaume, plaça Major, carrer del Raval, carrer Valls d’en Colomer, carrer de la Riera, carrer Germans Sitjar, carrer Canonja, plaça de la Llibertat i carrer dels Valls. Amb aquest nou sistema l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà vol seguir prioritzant la circulació de vianants i restringir l’accés als vehicles motoritzats no autoritzats, alhora que facilita el pas de vehicles amb permís.

Les persones que viuen o treballen a la zona i necessiten accedir-hi amb vehicle poden omplir un formulari (disponible a l’apartat de Via Pública del Catàleg de Tràmits del web municipal) per a la corresponent autorització: el permís pot ser permanent, temporal o puntual. Serà al Ple Municipal del proper dimarts 29 de setembre, quan s’aprovarà definitivament el nou sistema de restricció d’accés de vehicles al nucli antic de la Bisbal i, a partir de l’endemà, dimecres 30 de setembre, se sancionarà l’accés irregular.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -