21 C
Pals
Dimecres, 22 setembre 2021
- Publicitat -

La cavalcada de Reis de la Bisbal serà estàtica i es visitarà en cotxe

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Enguany, donada la situació extraordinària de la pandèmia de Covid-19, la cavalcada de la Bisbal d’Empordà serà estàtica i Ses Majestats es trobaran a l’aparcament del carrer Paral·lel entre les 16:30 i les 20 hores, i només serà accessible a través de cotxes i altres vehicles, en cap cas es permet anar a peu.

La ruta que cal seguir per veure l’espectacle és la següent: l’entrada serà pel Carrer Mas Clarà en direcció al Carrer Paral·lel per continuar cap a la zona del Polígon. La sortida serà pel Polígon A1 Carrer H (rotonda del concessionari Renault).

Per tal d’evitar embussos, el consistori demana que hi assisteixi només aquells que tinguin mainada. Durant l’acte es demana seguir sempre les instruccions de la Policia Local, Protecció Civil i Comissió de Reis, moderar la velocitat en tot el recorregut i adecuar la conducció a la senyalització viària. Cal que el públic assistent sigui prudent, comprensiu i pacient. Un cop davant l’escenari dels Reis, no es podrà aturar el vehicle ni sortir-ne d’aquest.

En cas de detectar alguna incidència es prega informar immediatament a la Policia Local i, si s’escau trucar al 112. Sempre caldria dirigir-se fora de l’acte pels llocs indicats o carrers més propers sense aturar-se: en cap cas tornar enrere. Eviteu cridar, córrer o empènyer els altres. En cas de pluja, la visita als Reis quedarà suspesa i només es retransmetrà el missatge dels Reis.

Aquest missatge reial serà a les 21 h i es retransmetrà en línia, a través de la pàgina web de l’Ajuntament. També es podrà seguir a les xarxes socials municipals: facebooktwitterinstagramyoutube i telegram.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La cuina de l’Empordanet presenta “De la llotja a la cuina”

Amb ‘De la Llotja a la Cuina’, La Cuina de l’Empordanet compta amb la col·laboració del Grup d’Acció Local Pesquer Costa Brava per tirar endavant diverses accions de valorització del peix local que ja estan realitzades o es troben en marxa.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -