11.7 C
Pals
Dissabte, 16 gener 2021

La cavalcada de Reis de la Bisbal serà estàtica i es visitarà en cotxe

El més llegit

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

El restaurant La Gamba de Palamós tanca temporalment després de ser sancionat per incomplir les restriccions

El restaurant La Gamba de Palamós ha decidit tancar temporalment després d'haver estat sancionat per la policia per no complir les restriccions de la Covid-19. Ara, a la porta del restaurant, s'hi troba el rètol: "Tancat per força". 

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

La Garoinada de Palafrugell tira endavant tot i les restriccions

Tot i les restriccions imposades els establiments participants han decidit tirar endavant la campanya.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Enguany, donada la situació extraordinària de la pandèmia de Covid-19, la cavalcada de la Bisbal d’Empordà serà estàtica i Ses Majestats es trobaran a l’aparcament del carrer Paral·lel entre les 16:30 i les 20 hores, i només serà accessible a través de cotxes i altres vehicles, en cap cas es permet anar a peu.

La ruta que cal seguir per veure l’espectacle és la següent: l’entrada serà pel Carrer Mas Clarà en direcció al Carrer Paral·lel per continuar cap a la zona del Polígon. La sortida serà pel Polígon A1 Carrer H (rotonda del concessionari Renault).

Per tal d’evitar embussos, el consistori demana que hi assisteixi només aquells que tinguin mainada. Durant l’acte es demana seguir sempre les instruccions de la Policia Local, Protecció Civil i Comissió de Reis, moderar la velocitat en tot el recorregut i adecuar la conducció a la senyalització viària. Cal que el públic assistent sigui prudent, comprensiu i pacient. Un cop davant l’escenari dels Reis, no es podrà aturar el vehicle ni sortir-ne d’aquest.

En cas de detectar alguna incidència es prega informar immediatament a la Policia Local i, si s’escau trucar al 112. Sempre caldria dirigir-se fora de l’acte pels llocs indicats o carrers més propers sense aturar-se: en cap cas tornar enrere. Eviteu cridar, córrer o empènyer els altres. En cas de pluja, la visita als Reis quedarà suspesa i només es retransmetrà el missatge dels Reis.

Aquest missatge reial serà a les 21 h i es retransmetrà en línia, a través de la pàgina web de l’Ajuntament. També es podrà seguir a les xarxes socials municipals: facebooktwitterinstagramyoutube i telegram.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

Altres notícies