14.5 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

La cavalcada de Reis de la Bisbal serà estàtica i es visitarà en cotxe

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Enguany, donada la situació extraordinària de la pandèmia de Covid-19, la cavalcada de la Bisbal d’Empordà serà estàtica i Ses Majestats es trobaran a l’aparcament del carrer Paral·lel entre les 16:30 i les 20 hores, i només serà accessible a través de cotxes i altres vehicles, en cap cas es permet anar a peu.

La ruta que cal seguir per veure l’espectacle és la següent: l’entrada serà pel Carrer Mas Clarà en direcció al Carrer Paral·lel per continuar cap a la zona del Polígon. La sortida serà pel Polígon A1 Carrer H (rotonda del concessionari Renault).

Per tal d’evitar embussos, el consistori demana que hi assisteixi només aquells que tinguin mainada. Durant l’acte es demana seguir sempre les instruccions de la Policia Local, Protecció Civil i Comissió de Reis, moderar la velocitat en tot el recorregut i adecuar la conducció a la senyalització viària. Cal que el públic assistent sigui prudent, comprensiu i pacient. Un cop davant l’escenari dels Reis, no es podrà aturar el vehicle ni sortir-ne d’aquest.

En cas de detectar alguna incidència es prega informar immediatament a la Policia Local i, si s’escau trucar al 112. Sempre caldria dirigir-se fora de l’acte pels llocs indicats o carrers més propers sense aturar-se: en cap cas tornar enrere. Eviteu cridar, córrer o empènyer els altres. En cas de pluja, la visita als Reis quedarà suspesa i només es retransmetrà el missatge dels Reis.

Aquest missatge reial serà a les 21 h i es retransmetrà en línia, a través de la pàgina web de l’Ajuntament. També es podrà seguir a les xarxes socials municipals: facebooktwitterinstagramyoutube i telegram.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -