10.2 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Un ferit en un incendi produït a la cuina d’un restaurant a Platja d’Aro

Tal com explica el Diari de Girona, un home ha resultat ferit avui dijous 6 de maig, en intentar apagar un incendi a la cuina d'un restaurant a Platja d'Aro. No ha calgut evacuar-lo, ja que ell mateix, després d'apagar les flames, s'ha desplaçat fins al Centre d'Atenció Primària del municipi per ser atès de lesions lleus.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tal com explica el Diari de Girona, un home ha resultat ferit avui dijous 6 de maig, en intentar apagar un incendi a la cuina d’un restaurant a Platja d’Aro.

https://www.diaridegirona.cat/baix-emporda/2021/05/06/home-resulta-ferit-apagar-incendi/1103894.html

Els fets s’han produït concretament en un establiment hoteler situat al passatge de Bolívar. Els Bombers han rebut l’avís sobre dos quarts d’una del migdia i han activat quatre dotacions terrestres. No ha calgut evacuar l’home ferit, ja que ell mateix, després d’apagar les flames, s’ha desplaçat fins al Centre d’Atenció Primària del municipi per ser atès de lesions lleus. En arribar al lloc dels fets, els efectius han comprovat que el foc estava totalment extingit i que havia afectat especialment una fregidora. A més, han realitzat comprovacions amb càmeres tèrmiques per assegurar-se de què l’incendi no es reactivaria. Al lloc també s’hi han desplaçat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local de Castell-Platja d’Aro.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -