10.2 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Calonge acull les Jornades sobre urbanisme i arquitectura saludable

Tal i com han dit des de l'Associació de Dones del Baix Empordà, es tracta de ponents que no acostumen a fer xerrades i que han treballat per molts municipis del Baix Empordà.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El castell de Calonge acollirà els dies 7 i 13 de maig dues jornades sobre urbanisme i arquitectura saludable. En el marc del cicle de debats L’Empordà Es Mou. L`Associació d’Empresàries i Directives de l’Empordà organitza aquestes jornades, amb el suport de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i de Breincosmart. Tal i com han dit des de l’Associació d’empresaries i directives de l’Empordà, es tracta de ponents que no acostumen a fer xerrades i que han treballat per molts municipis del Baix Empordà. Ho explica una sòcia de l’associació.

La primera de les jornades serà el divendres 7 de maig i es centrarà en l’urbanisme saludable. La sessió començarà a les 9 del matí amb la ponència “Vincles entre urbanisme i salut integral”, a càrrec de Josep Maria Mallarach, doctor en biologia i màster en ciències ambientals. La jornada seguirà amb la conferència de Martirià Figueres, paisatgista i assessor tècnic en l’àmbit local, que girarà al voltant de la integració dels valors de salut integral a les zones urbanes de la Costa Brava. Tancarà el matí Gemma Pagès, arquitecta tècnica i consultora de comunicació, amb la conferència “Paviments descontaminats i sistemes de drenatge sostenibles”

La segona jornada serà el dijous 13 de maig i girarà al voltant de l’arquitectura saludable. En aquest cas la jornada l’obriran Jordi Roviras i Cristina Garcia Castelao, arquitectes especialistes en bioconstrucció, que abordaran el tema de les cases i espais sans. La segona ponència serà a càrrec de l’arquitecta i especialista en il·luminació saludable, Àfrica Sabé, que parlarà de llum i foscor en el marc de l’arquitectura saludable. La jornada estarà moderada per Gemma Pagès. 

Les inscripcions per assistir a aquestes jornades són gratuïtes i per reservar plaça cal enviar un correu electrònic a [email protected] o bé trucar al 972 60 94 01. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -