14.4 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

Laia Bodro: “El principal repte del nou CF Sant Feliu de Guíxols serà el de formar jugadors des de la base”

L’AD Guíxols, el Vilartagues CF i el l’EF Sant Feliu de Guíxols han decidit fusionar-se en una sola entitat. Totes tres entitats en formaran una sola de Sant Feliu de Guíxols. Per això aquest matí hem entrevistat al Supermatí a Laia Bodro, la presidenta del nou club de futbol de Sant Feliu de Guíxols: CF Sant Feliu de Guíxols.

La Laia ens ha explicat com ha nascut la iniciativa d’unir els tres clubs. Aquest procés ve de llarg. Fa quatre anys es va començar a gestionar els tres equips i els tres clubs des d’una sola junta, amb la idea de que amb el pas dels anys s’unissin els tres clubs. No ha estat fàcil perquè els socis i els aficionats estimen molt el seu club, però al final després de moltes esforços s’ha aconseguit que tothom vagi a una per benefici de tots.

Així s’han unit dos equips de futbol amateur amb un equip de futbol de base. D’aquesta manera, es dóna més continuitat a tots aquells nens que aprenen a jugar futbol des de certa edat, que podran continuar jugant una vegada siguin adults i acabin la seva etapa de juvenils. Fins ara, hi havia aquesta falta de continuitat.

Un dels nous reptes que vol assumir aquesta nova entitat, més enllà de la del futbol amateur i les categories, és la de formar jugadors. A mitjà terme, es vol aconseguir que els jugadors tant del primer equip com del segon siguin de l’escola del mateix club. Que un jugador pugui començar de ben petit i acabar la seva carrera, si així ho vol, en el mateix club.

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios