16 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Restriccions d’acompanyament a l’hospital de Palamós

Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ha pres noves mesures restrictives en la interacció entre pacients i familiars a causa de la forta incidència de contagis.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

S’ha decidit prescindir de l’acompanyament als malalts que entren al servei d’urgències, a excepció dels pacients més dependents o quan la supervisió ho considera justificat. A més, es prohibeix les visites als ingressats a la Unitat de Cures Intermèdies. Pel que fa a les visites als malalts de planta, l’horari s’ha reduït per protegir els pacients, familiars i professionals dels contagis. El nou horari és de dos quarts de dues a dos quarts de tres, o de dos quarts de vuit a dos quarts de nou del vespre. Les franges coincideixen amb els àpats per facilitar l’ajuda als pacients que ho necessiten.

En paral·lel, s’ha replantejat el protocol de visites al centre Palamós Gent Gran. Cal que els visitants es realitzin un test d’antígens previ i acreditar estar vacunat o haver patit la malaltia en els últims sis mesos. La mascareta és obligatòria a tot el recinte. Les sortides dels residents estan permeses sempre que es facin un test d’antígens. Per altra banda, només s’admet una persona per visita, i dues al jardí. També s’han modificat els horaris de visita: per a la unitat de mitja estada polivalent es fixa l’horari de cinc a sis de la tarda, a diari. Per a la llarga estada és de sis a set i, finalment, els pacients amb transtorns cognitius es poden visitar de tres a quatre, també cada dia.

- Publicitat -
- Publicitat -

1 COMENTARI

Comments are closed.

- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -