14.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Cap de setmana de sol i calor amb ascens de la temperatura

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els darrers dies de la setmana ens porten una temperatura que pujarà moderadament amb un ambient més calorós pel cap de setmana.

Divendres dominat pel temps anticiclònic amb el termòmetre que arribarà fins als 30ºC i pel cap de setmana a l’interior del Baix Empordà es poden superar els 33ºC.

El temps serà majoritàriament assolellat, amb alguns núvols baixos matinals i també al final del dia i  vent de garbí que guanyarà protagonisme a les tardes sobretot la de dissabte.

La temperatura de l’aigua del mar es troba per sota la mitjana climàtica a l’Estartit a causa de la Tramuntana que va alterar la mar els dies anteriors. Sumat a la presència de corrents marins, la temperatura ha baixat en superfície fins als 21.5ºC, gairebé 1.5ºC per sota la mitjana climàtica essent la més baixa dels darrers 10 anys per un mes d’agost, segons informe l’observador Josep Pascual de l’Estartit.

En general gaudirem de bon estat de la mar amb marejol, però durant la tarda de dissabte hi haurà lleugera maror a causa del vent de component sud.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Club Hoquei Palafrugell no pot fallar

Els baixempordanesos han baixat fins a la cinquena posició, ja que tant Taradell com Igualada s'han situat per davant amb un punt més
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -