14.5 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Recorda la teva visita a Palafrugell amb els suports per selfies!

L'objectiu és oferir un recorregut fotogràfic arran de la costa.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’institut de Promoció Econòmica de Palafrugell ha col·locat quatre suports per fer selfies per promocionar el municipi com a destí turístic. Els podem trobar al mirador de Joaquim Turró a la muntanya de Sant Sebastià, a la punta d’es Blanc al camí de ronda de Llafranc, al mirador de la plaça Joan Granés i Noguer de Calella de Palafrugell i a l’embarcador, davant de l’escultura de la l’Escorpora de Tamariu.

Pal de selfie al camí de ronda de Llafranc
Pal de selfie al camí de ronda de Llafranc

Es tracta d’un suport fix per telèfons mòbils i tauletes que permet fer fotografies de cos sencer, enquadrant un paisatge ideal i d’aquesta manera recordar la seva estada a Palafrugell. L’objectiu és oferir un recorregut fotogràfic arran de la costa que també serveix de carta de presentacó de tota la bellesa que es pot trobar a Palafrugell i als seus nuclis costaners.

Pal de selfie al Far de Sant Sebastià

A més a més, a través d’aquests suports, es pot fer una ruta per la costa de Palafrugell, ja que en cada un d’ells hi ha col·locada una xapa amb un QR que porta a la geolocalització de la resta de punts selfie i també al web oficial municipal de turisme: www.visitpalafrugell.cat. Alhora, també convida a l’usuari a publicar i etiquetar les seves fotografies amb el hashtag de turisme #VisitPalafrugell.

En les properes setmanes es posarà un cinquè suport a la Via Verda.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -