20.4 C
Pals
Divendres, 12 abril 2024
- Publicitat -

48 denúncies en un cap de setmana per incomplir el confinament a Palafrugell

Hi ha algunes persones que són reincidents, mentre d’altres eren veïns de segones residències

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest cap de setmana s’han denunciat 48 persones a Palafrugell que es trobaven al carrer incomplint el confinament causat per l’Estat d’Alarma per lluitar contra el coronavirus.

Segons ha explicat l’Ajuntament en un comunicat, hi ha algunes persones que són reincidents, mentre d’altres eren veïns de segones residències. N’hi ha 17 que no van poder justificar el fet de ser al carrer en aquell moment; 7 més es trobaven en zones comunes d’espais en segones residències com pistes d’esport o equipaments similars; 12 van ser denunciats a la zona del centre vila i 10 es van identificar en el desplegament que va fer el cos policial juntament amb el de Mossos d’Esquadra a les entrades del municipi.

S’han fet més d’un miler de controls de vehicles i s’han identificat prop de 1.200 persones.

També segueix fent-se arribar el missatge a la ciutadania a través de la megafonia de les patrulles i dels vehicles de Protecció Civil, on s’informa de la situació i es demana la col•laboració ciutadana perquè només se surti de casa si és estrictament necessari i pels únics motius pels qual està permès, com anar a fer la compra o desplaçar-se al lloc de treball.

Els agents policials ja comencen a identificar ràpidament a simple vista les persones que són al carrer sense causa justificada perquè quan detecten la presència policial, marxen corrent.

Aquest divendres, la Policia Local va aturar 600 cotxes a les entrades del municipi. Va identificar 860 persones, i en va multar 17.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Alexandre Weltz: “Les obres de l’escola de Vall-llobrega ja anaven tard”

La no aprovació dels pressupostos de la Generalitat ha tingut diversos impactes en els projectes on es preveien inversions. Un d’aquests projectes és l’Escola de Vall-llobrega, una escola que fa uns quants anys que espera la construcció del nou centre. Per això, des de l’AMPA han decidit convocar una acció de protesta per aquest divendres 12 d’abril. Per parlar-ne una mica més ens ha visitat al Supermatí el president de l’AMPA del centre, Alexandre Weltz.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -