12.1 C
Pals
Dissabte, 4 febrer 2023
- Publicitat -

48 denúncies en un cap de setmana per incomplir el confinament a Palafrugell

Hi ha algunes persones que són reincidents, mentre d’altres eren veïns de segones residències

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest cap de setmana s’han denunciat 48 persones a Palafrugell que es trobaven al carrer incomplint el confinament causat per l’Estat d’Alarma per lluitar contra el coronavirus.

Segons ha explicat l’Ajuntament en un comunicat, hi ha algunes persones que són reincidents, mentre d’altres eren veïns de segones residències. N’hi ha 17 que no van poder justificar el fet de ser al carrer en aquell moment; 7 més es trobaven en zones comunes d’espais en segones residències com pistes d’esport o equipaments similars; 12 van ser denunciats a la zona del centre vila i 10 es van identificar en el desplegament que va fer el cos policial juntament amb el de Mossos d’Esquadra a les entrades del municipi.

S’han fet més d’un miler de controls de vehicles i s’han identificat prop de 1.200 persones.

També segueix fent-se arribar el missatge a la ciutadania a través de la megafonia de les patrulles i dels vehicles de Protecció Civil, on s’informa de la situació i es demana la col•laboració ciutadana perquè només se surti de casa si és estrictament necessari i pels únics motius pels qual està permès, com anar a fer la compra o desplaçar-se al lloc de treball.

Els agents policials ja comencen a identificar ràpidament a simple vista les persones que són al carrer sense causa justificada perquè quan detecten la presència policial, marxen corrent.

Aquest divendres, la Policia Local va aturar 600 cotxes a les entrades del municipi. Va identificar 860 persones, i en va multar 17.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -