8.6 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Superada la vintena de positius de coronavirus al Baix Empordà, 13 són professionals sanitaris

Els casos de coronavirus al Baix Empordà segueixen augmentant i per això es demana a la ciutadania que es mantinguin les mesures de protecció en ment per evitar més positius de COVID-19

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les dades d’aquest diumenge al matí, a les quals ha tingut accés Ràdio Capital de l’Empordà, confirmen que ja hi ha més d’una vintena de positius de coronavirus al Baix Empordà. Concretament, són 11 civils i 13 professionals sanitaris als que se’ls hi ha detectat COVID-19.

D’altra banda però, gairebé una setantena de baix empordanesos estan esperant els resultats de les proves. D’aquests, 14 són persones de carrer mentre 54 són membres del servei sanitari que estan aïllats.

Per aquest motiu, i tenint en compte l’augment de positius de COVID-19 al Baix Empordà, es recomana seguir les mesures de protecció per prevenir que la pandèmia del coronavirus segueixi afectant a més persones.

També es recomana mantenir-se a casa, després de l’aplicació de l’estat d’alarma que a partir d’aquest dilluns es necessitarà un certificat per poder sortir del domicili. Sempre que no es vulgui rebre alguna denúncia com les que ja s’estan aplicant al Baix Empordà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els pescadors del Baix Empordà es veuen afectats pel mal temps

Amb les ventades i la mala mar els pescadors del Baix Empordà no podran sortir a feinejar durant els propers dies.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -