Els restaurants Miramar de Llançà, Les Cols d’Olot i Bo.Tic de Corçà han revalidat les seves dues estrelles Michelin en l’edició 2026 de la guia gastronòmica. L’acte s’ha celebrat aquest dimarts al vespre a Màlaga i ha destacat novament la presència gironina entre els millors fogons de l’Estat.
A més d’aquests tres establiments, dotze restaurants de la demarcació mantenen una estrella Michelin. Es tracta de Ca l’Enric a la Vall de Bianya, Massana a Girona, Fonda Xesc a Gombrèn, Tinars a Llagostera, Les Magnòlies a Arbúcies, Emporium a Castelló d’Empúries, Castell de Peralada a Peralada, L’Aliança 1919 a Anglès, Divinum a Girona, Esperit Roca a Sant Julià de Ramis, i Voramar a Portbou.
En total, la demarcació de Girona conserva la majoria de les seves estrelles, consolidant-se com un referent gastronòmic de primer nivell. Cap restaurant gironí ha perdut cap distinció respecte l’any passat.
D’altra banda, El Celler de Can Roca, a Girona ciutat, ha mantingut les seves tres estrelles Michelin, reafirmant el seu lideratge com un dels millors restaurants del món.
La gala s’ha celebrat a l’espai Sohrlin de Màlaga, en un esdeveniment que ha reunit els principals xefs i establiments destacats de tot l’Estat espanyol.












Per publicar un comentari heu de iniciar sessió.