9.8 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

AC/DC anuncien el seu retorn amb “PWR-UP”

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

AC/DC han compartit avui a través de les xarxes socials una imatge on es poden veure els components que podrem escoltar en el seu nou disc: Brian Johnson, Cliff Williams, Phil Rudd, Stevie Young i Angus Young.

Els ciutadans del Regne Unit han tingut una bona sorpresa en comprar el diari aquest dimecres, ja que apareixien moltes imatges del grup i amb frases com “Estàs llest?” i un misteriós logotip amb “PWR-UP”, que ja havia aparegut amb anterioritat als afores de l’antic institut d’Angus Young a Sidney.

De moment el grup australià ja ha reactivat les seves xarxes socials, fet que fa pensar que molt aviat podrem escoltar una primera cançó i detalls del nou disc.

De fet la setmana passada es van filtrar unes imatges que podrien formar part del nou videoclip, tot i que ràpidament van ser eliminades.

L’entrada AC/DC anuncien el seu retorn amb “PWR-UP” ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies