9.1 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

L’ACA i el Consorci de la Costa Brava donen llum verda a les obres per millorar el sanejament en diversos municipis del Baix Empordà

Al Baix Empordà l'acord implicarà la reforma de l'estació de bombament de Sant Feliu de Guíxols dins del sistema de sanejament de Castell - Platja d’Aro

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i el Consorci de la Costa Brava (CCB) han signat diversos convenis per millorar el sanejament de les aigües residuals a la demarcació de Girona. Són cinc acords que beneficiaran les comarques de la Selva i l’Alt i el Baix Empordà, i que comportaran una inversió global de 2,1 milions d’euros.

Al Baix Empordà l’acord implicarà la reforma de l’estació de bombament de Sant Feliu de Guíxols dins del sistema de sanejament de Castell – Platja d’Aro. La inversió prevista d’aquestes obres és, aproximadament, de 751.000 euros. Concretament, aquest sistema de sanejament depura les aigües residuals de Castell – Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro i està en marxa des del 1983. Disposa d’una depuradora biològica amb tractament terciari amb una capacitat de 35.000 m3/dia, equivalent a una població de 175.000 habitants.

Els treballs previstos serviran per millorar el transport de les aigües residuals generades a Sant Feliu de Guíxols cap a la depuradora de Castell – Platja d’Aro. L’aigua, un cop depurada, s’aporta al mar, fet que contribueix al bon estat de les aigües litorals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -