22.1 C
Pals
Diumenge, 24 setembre 2023
- Publicitat -

Acaba el projecte de restauració mediambiental a la Pletera, sense indemnitzacions

El 31 de desembre es va posar punt i final a un projece que ha permès recuperar l’antiga maresma de la Pletera, parcialment urbanitzada a finals dels anys 80

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest diumenge 3 de febrer s’inaugura el projecte Life Pletera, a Torroella de Montgrí-L’Estarit, que es va posar en marxa fa 4 anys amb l’objectiu de restaurar mediambientalment un entorn que ja havia estat urbanitzat parcialment.

El 31 de desembre es va posar punt i final a un projece que ha permès recuperar l’antiga maresma de la Pletera, parcialment urbanitzada a finals dels anys 80.

S’ha programat una jornada de portes obertes per al proper diumenge 3 de febrer, a les 11 h, que comptarà amb la participació del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. Es farà un recorregut per la nova xarxa d’itineraris, es visitarà el mirador i i es coneixerà, de primera mà, què s’ha aconseguit amb el Life Pletera.

Cloenda_pletera3febrerEs tracta d’un espai del nostre litoral d’altíssim valor natura. La regidora de medi ambient de Torroella de Montgrí ha explicat que aquest entorn es va poder desclassifficat i evitar-h construccions sense haver de pagar indemnitsacions. Ho ha dit en una entrevista al Supermatí.

Escolta l’entrevista sencera:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -