15 C
Pals
Dijous, 29 febrer 2024
- Publicitat -

Acord entre l’Ajuntament de Palafrugell i els restaurants de la Plaça Nova

Menys ocupació de la via pública i uniformitat de taules i cadires.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Acord entre l'Ajuntament de Palafrugell i els restaurants de la Plaça Nova
Loading
/

Tres mesos de negociacions després, l’Ajuntament de Palafrugell i els restaurants de la Plaça Nova han arribat a un acord sobre la reordenació de la plaçam que implicava, d’entrada, un gran canvi pel que fa a la situació i quantitat de taules a les terrasses del restaurant.

Així doncs, s’ha acordat que s’ha retallat espai de terrases que ocupaven fins ara, ja que l’ordenança municipal manava que la plaça pública havia de ser ocupada en màxim un 50%. Això, evidentment, afecta els qui tenen restaurants, tal i com explica en Julián, un dels treballadors d’un dels restaurants de la plaça.

Tot i així, han acordat que les terrasses es mantindran davant de la façana de cada establiment, tal i com van demanar els propietaris dels restaurants. També s’han posat d’acord amb la uniformitat, és a dir, els materials i els colors del mobiliari emprat. Els bars i restaurants col·locaran taules i cadires pràcticament iguals.

A més de reduïr l’ocupació pública, l’Ajuntament també ha tirat endavant un altre dels seus punts, que és el de tenir espai pels vials d’emergència. Josep Pifarrer, alcalde de Palafrugell:

 

Mentrestant, el consistori els cedirà més espai en dies i hores puntuals com, per exemple, durant el Flors i Violes, les Festes de Primavera o la Festa Major. Ara doncs, falta redactar el projecte definiu partint d’aquests acords.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -

Marc Piferrer: “Volem fer de pont entre les empeses que necessiten treballadors i les persones que busquen feina”

Arriba la segona edició del Saló dels Oficis i les Professions a Palafrugell. Aquest dijous 29 de febrer la Bòbila de Palafrugell s’omplirà d’expositors, tallers i conferències per aquells estudiants que estiguin dubtant a l’hora d’iniciar-se al món de la formació professional. Per parlar-nos d’aquest acte i altres propostes que arribaran al municipi ens ha visitat al Supermatí el regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell, Marc Piferrer.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -