14.3 C
Pals
Divendres, 26 febrer 2021

Acord per promocionar el comerç local de Calonge i Sant Antoni

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.

Pescadors i científics aposten per tancar la pesca en 175 km2 del litoral gironí

Després de mesos de treball dels investigadors de l'ICATMAR amb els representants de les confraries de pescadors catalanes i les seves federacions, s’ha arribat a un consens per protegir totes les espècies de fons d’un total de 18 àrees del litoral català que en total representen més de 400 quilòmetres quadrats.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha signat un acord amb la Cambra Oficial de Comerç de Palamós, l’Associació de Comerciants de Calonge i l’Associació per a la Promoció i Qualitat del Comerç de Sant Antoni amb l’objectiu de promocionar el comerç local, impulsar l’economia i captar nous socis. A més, tal i com ha expressat l’Ajuntament, també permetrà crear i consolidar l’ocupació, a banda d’enfortir el comerç i la petita empresa.

L’Ajuntament aportarà 9.000€ entre les associacions comercials de Calonge i de Sant Antoni, a més a més de suport tècnic. D’altra banda, la Cambra Oficial de Comerç de Palamós realitzarà la coordinació i l’assessorament tècnic per tal d’assolir el Pla de desenvolupament comercial.

A Sant Antoni s’invertirà, per exemple, en una campanya Leimotiv, i a Calonge en Nits a la fresca o la Fira Cubana.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El ciclista professional Ahmed Madan tria Palamós com a base del seu entrenament a Europa

Amb només 20 anys aquest ciclista ha assolit la màxima categoria del ciclisme, després de passar per la Selecció Nacional de Bahrain i posteriorment per l’Acadèmia de Ciclisme del seu país, on va despuntar de manera molt destacada.

Altres notícies