13.8 C
Pals
Dijous, 23 març 2023
- Publicitat -

S’activa el nivell 2 de perill d’incendi al Baix Empordà

El pla Alfa s'ha activat en el nivell 1 en 17 comarques, i en nivell 2 a les altres 17

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Cos d’Agents Rurals ha activat el Pla Alfa a gairebé tota Catalunya. El pla s’ha activat en el nivell 1 en 17 comarques i en nivell 2 a les altres 17, entre les quals hi ha el Baix Empordà. Per tant, un total de 35 de les 42 comarques catalanes es troben en perill d’incendi.

El Pla Alfa és un sistema que determina les actuacions dels efectius de vigilància i prevenció d’incendis forestals. El nivell 2 indica una vigilància exclusiva dels incendis forestals. A més, es duen a terme controls de circulació de vehicles per zones forestals predeterminades, es posen punts de guaita estratègics i es controlen, i col·loquen abocadors predeterminats. També, es realitzen tasques del nivell 1.

En concret, es troben dins el nivell 2 del Pla les següents comarques: l’Alt i el Baix Empordà, el Barcelonès, el Vallès Occidental, el Bages, el Baix Llobregat, l’Anoia, l’Alt i el Baix Penedès, el Tarragonès, l’Alt Camp, la Conca de Barberà, la Segarra, l’Urgell, les Garrigues, el Segrià i la Noguera.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell demanarà una moció de reprovació davant les acusacions de Jaume Palahí

Juli Fernández, alcaldable pel PSC, ho ha anunciat en una roda de premsa després que Jaume Palahí l'acusés d'irregularitats, tracte de favor i malversació de recursos públics en relació amb la gestió de l'escorxador. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -