25.7 C
Pals
Dilluns, 27 juny 2022
- Publicitat -

L’ADF Gavarres-Marítima fa actuacions de prevenció d’incendis en àmbits forestals de Palamós

L'actuació que es realitza actualment se centra amb el desbrossament i la neteja de les franges de sota bosc que hi ha en els accessos a la zona de La Fosca

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L‘Associació de Defensa Forestal (ADF) Gavarres-Marítima està realitzant durant els darrers dies actuacions de prevenció d’incendis en àmbits forestals de Palamós. Es tracta del desbrossament i la neteja de les franges boscoses laterals que hi ha als principals accessos d’aquests àmbits, concretament ara a la carretera que des de la benzinera de Sant Joan condueix a La Fosca.

En aquest àmbit els membres de l’ADF Gavarres-Marítima desbrossen el sotabosc dels laterals d’aquest vial, uns 10 metres a banda i banda, mantenint netes aquestes franges que permeten l’accés a les zones boscoses que queden molt properes als espais urbanitzats de La Fosca.

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palamós també ha encarregat actuacions de prevenció d’incendis a l’àmbit de Castell, on s’han fet tasques de manteniment en tot el perímetre de l’aparcament.Tots aquests treballs tenen lloc en zones boscoses del municipi, però l’Ajuntament de Palamós també recorda als propietaris de parcel·les situades dins el nucli urbà, l’obligació de mantenir-les netes, desbrossades i sense vegetació seca que pugui suposar en qualsevol moment, un perill d’incendi.

Les actuacions de prevenció d’incendis realitzades a Palamós per l’ADF Gavarres-Marítima, formen part dels acords de col·laboració establert entre aquesta entitat i l’Ajuntament de Palamós que també han permès realitzar darrerament tasques de manteniment i neteja de vegetació a Castell, eliminant selectivament la vegetació invasiva per millorar-ne la biodiversitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

28 de juny, dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+

Demà 28 de juny es celebra la Diada de l'Orgull LGTBIQ+ 2022 (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals, queers i altres). Molts...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -