5 C
Pals
Dilluns, 18 gener 2021

Els joves de Begur i Esclanyà recullen 8 sacs de residus en espais naturals

En el marc de la campanya europea "Let's clean up" s'han recollit bosses d'escombraries al Camí de l'Aigua de Begur i prop de l'escola l'Olivar Vell

El més llegit

Un terratrèmol sacseja alguns punts del Baix Empordà

Ha tingut l'epicentre a Cassà de la Selva, tot i que s'ha pogut detectar a Santa Cristina d'Aro o Calonge

1.568 vacunats contra el coronavirus al Baix Empordà mentre les dades s’estabilitzen

Sembla clar que amb l'empitjorament de les dades a Catalunya (i també a Espanya) ja es pot parlar de tercera onada. Però, quin és l'impacte del coronavirus al Baix Empordà ara mateix, quan fa una setmana que s'ha reprès l'activitat laboral i escolar després de les vacances de Nadal?

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l'octubre arrendataris del terreny i responsables de l'activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat.

La Bisbal denuncia més de vint sabotatges als parquímetres de la vila

L'alcalde, Enric Marquès, defensa passar la gestió a una empresa privada per tal de "millorar el servei"
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Els joves de l’esplai municipal Autèntic Begur i de l’escola l’Olivar Vell d’Esclanyà han recollit un total de 8 sacs plens de residus durant la campanya europea “Let’s clean up”, que té la voluntat de netejar els espais naturals dels municipis i protegir el medi ambient. Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur i l’Agència Catalana de Residus.

Els nens i nenes de Begur van dur a terme l’acció al Camí de l’Aigua, mentre que els de l’escola l’Olivar Vell ho van fer prop del centre educatiu. En total hi van participar al voltant de cent joves que van omplir 8 sacs de residus. Mentre realitzaven la recollida, anaven classificant els residus per poder-los reciclar posteriorment. En concret es van recollir 2 bosses d’envasos de plàstic, brics i llaunes, 1 i mitja d’envasos de paper i cartró, mitja d’envasos de vidre i unes altres tres bosses de rebuig. Els joves van trobar tot tipus de materials, com per exemple: fusta, ferros, llums, una bàscula i restes de runa, entre d’altres.

Gràcies a la campanya “Let’s clean up” es recullen milers de residus llençats en espais naturals arreu del territori. A més de voler promoure accions de sensibilitat per combatre els comportaments incívics i l’abocament de residus, aquesta acció vol conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura. Les tasques de prevenció són essencials per evitar aquestes pràctiques. En aquesta darrera edició, es van organitzar un total de 275 accions de neteja per part d’associacions, escoles, empreses i administracions.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies