22.2 C
Pals
Dilluns, 23 maig 2022
- Publicitat -

Els joves de Begur i Esclanyà recullen 8 sacs de residus en espais naturals

En el marc de la campanya europea "Let's clean up" s'han recollit bosses d'escombraries al Camí de l'Aigua de Begur i prop de l'escola l'Olivar Vell

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Els joves de l’esplai municipal Autèntic Begur i de l’escola l’Olivar Vell d’Esclanyà han recollit un total de 8 sacs plens de residus durant la campanya europea “Let’s clean up”, que té la voluntat de netejar els espais naturals dels municipis i protegir el medi ambient. Aquesta iniciativa ha comptat amb el suport de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Begur i l’Agència Catalana de Residus.

Els nens i nenes de Begur van dur a terme l’acció al Camí de l’Aigua, mentre que els de l’escola l’Olivar Vell ho van fer prop del centre educatiu. En total hi van participar al voltant de cent joves que van omplir 8 sacs de residus. Mentre realitzaven la recollida, anaven classificant els residus per poder-los reciclar posteriorment. En concret es van recollir 2 bosses d’envasos de plàstic, brics i llaunes, 1 i mitja d’envasos de paper i cartró, mitja d’envasos de vidre i unes altres tres bosses de rebuig. Els joves van trobar tot tipus de materials, com per exemple: fusta, ferros, llums, una bàscula i restes de runa, entre d’altres.

Gràcies a la campanya “Let’s clean up” es recullen milers de residus llençats en espais naturals arreu del territori. A més de voler promoure accions de sensibilitat per combatre els comportaments incívics i l’abocament de residus, aquesta acció vol conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura. Les tasques de prevenció són essencials per evitar aquestes pràctiques. En aquesta darrera edició, es van organitzar un total de 275 accions de neteja per part d’associacions, escoles, empreses i administracions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Les comarques gironines són les que més llibreries tenen per nombre d’habitants a Catalunya

El sector destaca "l'impuls" que suposa la capital on hi ha una xarxa d'establiments "considerable"
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -