De l’Adrià Pujol recomanem el seu últim llibre, La carpeta és blava. Ja el coneixeu pels comentaris al Supermatí, un llibre que segueix el seu estil i que parla del collonar, aquesta forma tant empordanesa de prendre’ns les coses amb humor. Aquesta és la recomanació que ens fa:

Joan Gasull novel·la l’intent d’atemptat amb bomba que a finals dels anys 60 va intentar fer volar la discoteca Tiffany’s de Platja d’Aro. Es titula El pacifista que pretenia volar una discoteca, i el publica Llibres del Segle. Escoltem la recomanació que ens envia Joan Gasull:

La Judit Pujadó ha fundat l’editorial Sidillà, a més d’haver publicar diversos assajos i novel·les. El seu llibre que us recomanem és Catalunya bull. El llibre de les sopes, els ranxos i les escudelles populars. I aquesta és la seva recomanació per Sant Jordi:

Roser Amills és una escriptora mallorquina que viu a Barcelona. D’ella recomanem diversos dels seus llibres eròtics, com Fes bondat o El ecuador de Ulises. El seu últim llibre es titula La bachillera, que protagonitza una dona intel·legent que va revelant contra el l’ordre dominat pels homes. Roser Amills recomana el llibre d’un altre mallorquí: