12.5 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

Agenda 28-2-2017

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Obra de teatre a Palafrugell

L’associació ACTUA ens porta l’obra La Reina de la Bellesa del gran dramaturg anglo-irlandès MArtin Mc  Donagh. Es representarà al Teatre Municipal de Palafrugell aquest divendres i dissabte a  les 10 de la nit i diumenge a les 6 de la tarda. Sota la direcció de Dani Rebollo, hi actuaran Sílvia Pedret, Toni Sellas, Maite Martí i Andreu Paneque.

Dia gran de La Sopa de Verges

Al llarg de tot el dia hi haurà activitats per la tradició de La Sopa de Verges. Fins a la 1 del migdia a la plaça makora es cuinarà la sopa i es repartirà l’esmorzar per uns 3 euros. Al migdia hi haurà animació infantil i a partir de les 2 es repartirà l’esperada sopa de Verges. La  jornada acabarà a les 6 de la tarda al Pavelló Municipal amb ball de disfresses amb La Montecarlo.

Xerrada sobre la maternitat a Santa Cristina

Avui a partir de 2/4 de 7 del vespre, el Punt d’Igualtat de Santa Cristina d’Aro acull la xerrada “fer de mares i pares, un treball en equip, ens organitzem?” Serà una conferència impartida per la mestre i orientadora familiar Anna Iglesias.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Variabilitat primaveral amb més sol

Dijous en general amb més clarianes i estones de sol, però encara amb inestabilitat que pot fer créixer nuvolades convectives de tarda.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -