Ja per aquest diumenge, el dia Nadal, podeu anar a la Bisbal on els Dracs sortiran a passar-s’ho bé amb el Ball de Nadal al Pavelló Firal amb les versions de Pelukass i el DJ Luka Caro.

Aquest dissabte a 1/4 de 12 de la nit l’Alternativa Bar Musical de la Bisbal recupera la música d’El Hada Verde, un grup bisbalenc que celebra 10 anys als escenaris.

I a Palafrugell aquesta Nit de Nadal les Birres Braves preparen per després de sopar una festa a Els Ametllers a càrrec de Dj Nasi i Tawii Dj. I l’endemà el grup Rock’n’Roll Brothers actuarà a les 7 del vespre en el marc dels actes de Nadal de Palafrugell, a la Bòbila.

El teatre, com no podia faltar, ve de la mà d’Els Pastorets. A la Bisbal els faran aquest diumenge al Mundial a les 6 de la tarda. Això, a part dels pessebres vivents, com els que hi haurà a Pals i a Castell d’Aro la tarda del dia de Nadal.

També per Nadal tenim moltíssimes quines a la comarca: a la Sala Nova d’Albons, a la Sala Fontova de Calonge, a la Sala Municipal de Corçà, a la Sala de Monells, al Centre Fraternal de Palafrugell, a la Nau dels 50 metres de Palamós, a la Tallada, al Pavelló del Guillem de Montgrí i a la Sala Polivalent de l’Estartit.

I ja pel dilluns de Sant Esteve, un any més la Coral Polifònia de Figueres oferirà el tradicional concert a l’Església de Sant Pere, i també per Sant Esteve el Mundial de la Bisbal acollirà el concert del Cor Carreras Sagas, La Petita Lolca i Emilio Sánchez.