Marxem, pleguem, tanquem la paradeta. Au revoir, good bye, auf viedersen. El Supermatí tanca per vacances fins el proper 9 de gener. Mentrestant, però, no us deixarem orfes del tot. Al web de Ràdio Capital, podreu seguir informats cada dia, de tot el que passa a l’Empordà i de dilluns a dissabte (excepte els festius), recuperarem alguns dels moments, espais, seccions del Supermatí, des que el vam començar a emetre el passat abril.

I no contents amb això, els dies 28, 29 i 30 de desembre i 1 i 6 de gener, emetrem programes especials amb el resum del que ha passat aquest 2016 a l’Empordà, en l’àmbit general i en el terreny esportiu empordanès. També hem preparat un especial de 6 hores, amb la millor música del 2016, la remissió dels programes Govorit Radio Svoboda, l’especial dels 15 anys de la ràdio i el No paris de ballar que vam emetre des de la Fira d’Indians. I finalment, preparem un programa de cap d’any per emetre la nit del 31, juntament amb sessions especials del Sessió Capital.

Total, que marxem de vacances, però ens hem carregat de feina. I és que la vida de la ràdio local ben feta, és molt dura :-)

Que la neula us acompanyi!