20.6 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Així serà la cobertura de Ràdio Capital per les eleccions municipals

10 debats electorals, dades i estadística, més de 70 entrevistes a candidats i candidates, informació actualitzada i un gran programa electoral el dia 28, centren la cobertura de les eleccions municipals de Ràdio capital

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El proper 28 de maig se celebren unes noves eleccions municipals i Ràdio Capital fa dies que prepara la maquinària informativa per explicar-les amb tot detall.

Tal i com ja hem fet en les anteriors convocatòries, pel mateix dia 28 es prepara una programació especial que seguirà l’evolució de la jornada. A dos quarts de vuit del vespre començarà el programa especial “Eleccions Municipals al Baix Empordà” que seguirà minut a minut el resultat electoral als 36 pobles de la comarca, amb connexions als principals col·legis electorals i amb un seguiment exhaustiu de les dades que es generin. Al seguiment informatiu l’acompanyarà una taula d’anàlisi formada per l‘ex Consellera de Benestar i famílies, Dolors Bassa, el politòleg Andreu Paneque i l’ex Presidenta d’Òmnium al Baix Empordà, Neus Colomer. El programa es podrà escoltar en directe per la ràdio i es podrà seguir en format audiovisual a través de radiocapital.cat, i també a Youtube, Facebook, Twitter, Instagram i Twitch.

Notícies, dades i entrevistes en un web especial

Al web de Ràdio Capital s’hi ha creat un espai específic dedicat a la cobertura electoral on s’hi poden trobar més de 70 entrevistes en format audiovisual, a candidats i candidates, gràfics que analitzen i comparen dades electorals des del 1979 i totes les notícies derivades del seguiment de la campanya.

10 debats electorals

Ràdio Capital també emetrà debats electorals amb candidats i candidates de Pals (dilluns 15), Palafrugell (Dimarts 16), Calonge i Sant Antoni (Dimecres 17), Castell – Platja d’Aro (dijous 18), la Bisbal d’Empordà (Divendres 19), Begur (Dilluns 22), Palamós (Dimarts 23), Santa Cristina d’Aro (Dimecres 24), Torroella de Montgrí (Dijous 25) i Sant Feliu de Guíxols (Divendres 26). Els debats s’emetran a les 21:00 i es podran seguir en directe per la ràdio i es podrà seguir en format audiovisual a través de radiocapital.cat, i també a Youtube, Facebook, Twitter, Instagram i Twitch.

Constitució dels ajuntaments

Però La cobertura especial per les eleccions municipals no s’acabarà el dia de les eleccions. Els pactes post electorals ocuparan una part important de la informació electoral i el 17 de juny, dia en que es constituiran els nous ajuntaments, Ràdio Capital emetrà una programació especial informativa, amb periodistes als diversos ajuntaments de la comarca per explicar-ho en directe.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Malestar a Calonge pel sistema de recollida de residus

L’any 2019, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va començar a implantar un nou sistema de recollida de residus,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -