23.6 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Així volen lluitar contra l’atur juvenil a Calonge i Sant Antoni

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ja té sobre la taula el pla estratègic contra l’atur juvenil. Ara ha començat a fer-hi front aplicant les primeres mesures. Un primer objectiu és millorar la coordinació entre les àrees i entitats. Tot s’origina quan el govern va adonar-se de la fuga important de joves del municipi. Els menors de 30 anys van passar de representar el 29% de la població al 20%. Arturo Prades és el regidor de Promoció Econòmica.

El pla, encarregat a una consultora externa per 16.000 euros, insta a l’Ajuntament i la resta d’institucions a coordinar-se millorar i a treballar de forma transversal.

El consistori ha fitxat una persona per crear uns protocols d’acció segons els perfils dels joves. És un pla que afecta diferents àrees: serveis socials, joventut, educació i promoció econòmica. Als joves, els oferiran diferents itineraris segons les seves habilitats.

Un cop detectats, els oferiran alternatives formatives, d’ocupació o d’emprenedoria. En matèria d’educació, el govern s’està plantejant crear un programa de transició al treball amb empreses locals. Per l’emprenedoria, durant un temps oferirà un espai gratuït amb mentoratge en el viver d’empreses Alta Mar. També vol comptar amb la complicitat de les empreses del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -