17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Alberto Mas (PP) serà el tinent de seguretat de Calonge

Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Alberto Mas (PP) serà el tinent de seguretat de Calonge
Loading
/

El regidor del PP a Calonge i Sant Antoni, Alberto Mas, serà tinent d’alcalde encarregat de seguretat i urbanitzacions. En una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital ha explicat que tindrà en el punt de mira les okupacions i el tràfic de droga al municipi, i que vol incrementar la plantilla del cos, “que en necessita”.

A nivell de seguretat ciutadana ha dit que “tolerància zero” amb els okupes, i ha afirmat: “jo no sabia que l’Estat és una agència immobilària que ha de buscar apartaments per la gent que vol venir fora d’Espanya a treballar aquí”. Mas ha dit que amb els Serveis Socials s’ha d’ajudar a algú que treballava i tenia un lloguer i de cop perd la feina i no pot pagar el lloguer, però que això s’ha de diferenciar de “l’efecto llamada”.

D’altra banda, diu que “acabarem amb el tràfic de droga” al municipi, i que ha d’acabar “la inseguretat al centre de Calonge a les nits”. Ha assegurat que “si és precís parlaré amb la legió”, i que és una acció coordinada que es fa amb els Mossos. “És impossible que el negoci d’un dia per l’altre desaparegui, però amb una acció coordinada Policia Local i Mossos d’Esquadra es pot fer”.

Sobre el seu expedient disciplinari, Mas ha dit que “no té cap notícia que l’expedient estigui obert” perquè diu que ha defensat “només els interessos del PP, de Calonge i Sant Antoni i els ideals del partit a nivell provincial”. Ha assegurat que “el votant del PP aquí a Calonge i Sant Antoni estan encantats amb el que he fet jo”.

Mas ha dit que el “pacte natural” seria entre ERC i PSOE, però “la gent sap que si no s’ha fet aquest pacte és perquè al nostre poble ERC té un equip incapaç de governar”.

Segons ha assegurat Mas, Bell-lloch va mentir quan va acusar al govern entrant de fer adjudicacions irregulars i que estava en mans dels advocats.

 

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios