8.5 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Ampliació del viver d’empreses Alta Mar a Calonge

L’espai total passa de 185 metres quadrats 285

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Dimarts passat, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni va inaugurar el nou viver . A més, s’ha afegit una aula de reunió i de formació de 16 m2 i dues cabines insonoritzades per poder fer trucades, videoconferències o reunions reduïdes mantenint la privacitat i la discreció.

Al marge d’això, s’ha rehabilitat la Sala Tic afegint-hi noves obertures, s’ha col·locat un fals sostre per millorar l’aïllament acústic i s’ha posat un parquet de roure blanc. El pressupost total ha estat de més de 85.000 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pla de xoc d’ajudes a Palafrugell per pal·liar la crisi de la COVID-19

Serà una reducció d’impostos i taxes, l ajudes directes i ajudes a les persones més vulnerables

Altres notícies