Amplien el servei de mediació en zones d’oci nocturn de Platja d’Aro

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro impulsa per segon estiu consecutiu el Servei de Mediació en Zones d’Oci Nocturn ampliant el nombre de professionals i els horaris i dies de la setmana de l’acció, amb l’objectiu de prevenir i gestionar els conflictes de baixa intensitat que es produeixen a la via pública i als locals d’oci. Es vol, així, millorar el civisme i la convivència al municipi.

L’acció es vehicula a partir de la tasca de sis mediadors professionals, dos més que l’any passat, que es coordinen des de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro. Enguany, també desenvolupen la seva tasca durant la tarda, a més de la nit. Treballen de dimecres a dilluns a la matinada fins al 17 de setembre. L’acció es concentra als carres i espais amb la principal oferta de locals d’oci nocturn de Platja d’Aro, especialment les avingudes del Cavall Bernat i S’Agaró, carrer Església, Passeig Marítim i Parc d’Aro. 

La iniciativa va sorgir en el marc del Pacte per a la Convivència Nocturna, que compta amb la implicació del consistori, de l’Associació Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d’Aro i de la Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (FECASARM).