1.4 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

Anna Ribera: “No tenim ben clar l’origen del brot de l’Hospital de Palamós”

Al Supermatí de Ràdio Capital hem entrevistat la directora assistencial dels Serveis de Salut Integrat del Baix Empordà, l’Anna Ribera, perquè ens informi del brot de coronavirus a l’Hospital de Palamós. Ens ha explicat que l’origen no està del tot clar i que pot ser multifactorial: diverses visites o un metge que ha donat positiu.

Anna Ribera ha assegurat que ara mateix, dels 11 ingressats per coronavirus a l’Hospital de Palamós, 7 són a causa d’aquest brot. Això sí, tots ells són casos lleus i cinc eren asimptomàtics.

 

Per una altra banda, la director assistencial dels Serveis de Salut Integrat del Baix Empordà també ha explicat que la majoria de professionals estan bé físicament perquè han pogut tenir vacances, però que mentalment és més complicat ja que tenen molta més feina de l’habitual. 

Finalment, Anna Ribera també destaca la importància de trucar abans d’anar a l’hospital o al CAP. Primerament, per evitar que persones a qui es pot solucionar el problema per telèfon vagin a l’hospital. I en segon lloc, per poder dirigir el pacient que hi hagi d’anar directament al professional més adequat.

Brot de coronavirus a l’hospital de Palamós, que afecta onze pacients a cirurgia

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios