13.4 C
Pals
Divendres, 24 maig 2024
- Publicitat -

Anul·lada la tradicional uriçada de Sant Feliu de Guíxols del 8 de febrer

Com a conseqüència del temporal Glòria, no es realitzarà l’uriçada popular que havia de celebrar-se a Sant Feliu de Guíxols aquest dissabte 8 de febrer.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’esdeveniment, que s’ha convertit en una fita tradicional al llarg dels anys i al qual s’esperaven uns 400 comensals, no es durà a terme enguany entre altres motius pel recent temporal Glòria que va deixar malmès el medi aquàtic.

Segons ens explica Ràdio Sant Feliu, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha determinat que l’opció més ecològica era deixar que es refés la fauna submarina abans d’acollir tantes persones per tastar eriçons de mar i així ha decidit anul·lar-lo per aquest any. De fet, ja la setmana passada s’havia posposat aquest succés que era inicialment previst per l’1 de febrer.

La  campanya “Temps d’uriços” iniciada al desembre, però, es manté vigent. Tot aquest mes de febrer, els vint-i-tres restaurants que hi participen continuaran oferint gastronomia catalana de temporada amb plats elaborats al voltant d’aquesta delícia marítima i com cada any ens sorprendran amb la seva creativitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Oasis reeditaran “Definitely Maybe” pel seu 30è aniversari

Els seguidors dels Oasis fa anys que esperen un possible retorn del grup, però de moment els germans Gallagher no es posen d’acord i continuen amb les seves carreres en solitari. Els darrers dies les xarxes del grup hi havia cert moviment i alguns optimistes es van pensar que finalment hi hauria l’esperada reunió al
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -