9.8 C
Pals
Diumenge, 29 gener 2023
- Publicitat -

Engega la campanya per reparar voreres a Castell-Platja d’Aro

En total es destinen 139.000 euros, 90.000 € dels quals estan subvencionats per la Diputació de Girona

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comença la campanya per reparar les voreres a Castell-Platja d’Aro que, com cada any, s’allarga de gener a març. Segons ha informat el Diari Digital de Ràdio Platja d’Aro, la regidora d’Urbanisme, Montse Rovira, ha explicat que l’adjudicació d’aquesta campanya es va fer per un total de 138.928 € I.V.A. inclòs, 90.000 € dels quals estan subvencionats per la Diputació de Girona.

Actualment, les obres ja s’estan duent a terme en passejos on les llambordes s’han aixecat pel creixement de les arrels i que poden esdevenir un risc en la mobilitat dels veïns i veïnes.

Entre els mesos d’abril i juny es faran més actuacions per condicionar l’espai públic i, després de l’estiu, hi haurà la darrera campanya de l’any. La finalitat campanyes és la de solucionar les incidències i problemes més necessaris i urgents del paviment de les voreres, escocells dels arbres, accessibilitat, mobiliari urbà, senyalització viària o altres feines de paleta en elements municipals.

60 peticions dels veïns durant l’any 2019

L’any passat el consistori va rebre un total de 196 incidències relacionades amb l’estat de les voreres, una tercera part de les quals a petició o per reclamacions i denúncies dels mateixos veïns. En gran part, aquestes demandes pertanyen al nucli de Platja d’Aro, seguit de S’Agaró i Castell d’Aro.

De cara a aquest 2020 encara queden per realitzar 139 actuacions de les 956 incidències recollides en el registre que es va activar l’any 2015. Una xifra que augmenta si se li afegeixen les 636 noves incidències relacionades amb el mobiliari urbà, senyalització viària i d’altres treballs de construcció en elements municipals, 7 de les quals corresponen a reclamacions, denúncies o peticions ciutadanes i la resta s’han detectat mitjançant avisos i inspeccions internes de la mateixa administració municipal.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -