Ajuntament de Castell-Platja d'Aro | Imatge d'arxiu
Ajuntament de Castell-Platja d'Aro | Imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha aprovat, de manera unànime, el projecte provisional d’un nou hotel a Platja d’Aro. Ara s’ha traslladat l’acceptació final a la Comissió Territorial d’Urbanisme del municipi que haurà de decidir el resultat final.

L’actual projecte, encara en aprovació final, serà un hotel de 36 habitacions ubicat a l’edificació històrica de Platja d’Aro, a tocar del riu Ridaura. Es preveu readaptar l’immoble i construir-ne de nous per fer-hi altres instal·lacions de l’hotel. Per fer-ho però caldrà que la Comissió Territorial d’Urbanisme ho aprovi. Ara per ara, només té l’acceptació del consistori i també d’algunes entitats governamentals. Així ho ha explicat Josep María Solé a Ràdio Capital.

La construcció es troba en sòl no urbanitzable per això s’han d’aprovar els diferents canvis abans de l’inici de les obres. De fet, la promotora del nou hotel a Platja d’Aro, després de rebre les prescripcions per part de Cultura, ha decidit reduir la superfície construïble per reduir l’impacte.

Segons s’ha fet públic el nou hotel a Platja d’Aro tindrà 36 habitacions d’un estàndard hoteler molt elevat. Serà un espai únic amb una qualitat única que portarà grans inversions al municipi.

La nova obra s’ubicarà entre els municipis de Castell i Platja d’Aro, però serà més proper a aquest últim. Tot i això, no és dins del poble sinó que és en sòl no urbanitzable a prop del riu Ridaura. Ara per ara, tot i estar aprovada per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, s’haurà de tramitar per la Comissió Territorial d’Urbanisme.