21.2 C
Pals
Dilluns, 26 setembre 2022
- Publicitat -

Aquest diumenge se celebra “Sant Joan florit” ple de flors i cultura

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Enguany, aquest diumenge 16 de maig tindrà lloc una nova edició del tradicional “Sant Joan florit”, on carrers, balcons i finestres del barri de Sant Joan lluiran els colors de les plantes i les flors exposades, amb un total sis carrers engalanats, i dinou espais, patis i jardins particulars decorats amb flors.

Aquesta activitat organitzada per l’Associació de Veïns de Sant Joan amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, aquesta edició donada la situació sanitària actual,  no es podrà  comptar amb les parades d’artesania i art floral, però sí amb altres activitats com una mostra de pintura, una exposició, concerts o concurs a Instagram. Tampoc no es permetrà l’accés als espais privats, però si seran plenament visibles des dels carrers.

Aquesta proposta tindrà lloc durant tot el dia, a partir de les 10 h del matí i fins a les 20 h del vespre, i es durà a terme a tot l’àmbit del nucli antic de Sant Joan.

Activitats paral·leles

Per celebrar la festivitat de forma segura es comptaran amb un seguit d’activitats adaptades a les restriccions sanitàries:

És el cas de la mostra de pintura d’artistes locals, homenatge Josep Adroher, que de 10 a 15 i de 17 a 20 h, es podrà veure a la plaça Major de Sant Joan. També l’exposició de cal·ligrafia il·lustrada a càrrec de Marc Boix, d’11 a 14 i de 17 a 20 h a l’edifici de la rectoria.

A les 11.15 h es realitzarà el tradicional repic de les campanes de l’església de Santa Eugènia, que a partir de les 12 h acollirà el concert que realitzarà la formació Palamós Gospel Choir; i el concert d’Amós Pérez, “Flors, música i poesia” a les 17 h.

L’activitat “Sant Joan Florit” també inclou el concurs fotogràfic a Instagram, que amb l’etiqueta #santjoanflorit2021 es premiarà la millor foto de la festivitat.

L’organització també ha posat a disposició dels veïns que ho desitgin i al preu d’un euro, el domàs del “Sant Joan Florit” per col·locar-lo a la finestra o balcó de cada casa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Comença la reforma de la plaça del Monestir de Sant Feliu de Guíxols que esdevindrà en el futur Museu Thyssen

Les obres duraran sis mesos i mig i es fan coincidir amb les de l'avinguda Juli Garreta, que s'estén fins a la badia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -