12.6 C
Pals
Dijous, 2 febrer 2023
- Publicitat -

Aquest gener començarà la segona fase d’obres de l’Espai Medes

S’ha adjudicat a l’empresa Artifex Infraestructuras i tenen un termini de 5 mesos

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha adjudicat la segona fase de les obres de l’edifici del Moll Central que s’està convertint en l’Espai Illes Medes del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter. Així doncs, serà l’empresa Artifex Infraestructures que s’encarregarà de l’execució d’aquesta segona fase, que implica fer el tancament de la façana que dóna al moll i també la construcció de l’escala exterior. Tenen un termini de cinc mesos i per tant, a finals de juny està prevista la finalització d’aquesta fase i aleshores faltaran la tercera, que es dedicarà als acabats interiors i la façana que dona al mar, i la quarta, que ja serà la fase museística. Francesc Ferrer, president de l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit:

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí va posar a licitació la contractació d’un equip tècnic per realitzar la direcció facultativa d’aquestes obres, que incloïa els serveis d’arquitectura, serveis d’enginyeria i serveis integrats d’enginyeria, serveis de planificació urbana i serveis d’arquitectura paisatgista. També serveis connexos de consultors en ciència i tecnologia i serveis d’assaigs i anàlisis tècnics. El pressupost era de 41.020,34€ (IVA inclòs). A més, també van licitar aquesta segona fase, amb un pressupost de 813.570,10 € IVA inclòs.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Així preveu invertir la Generalitat al Baix Empordà aquest 2023

L'ampliació del CAP de Palafrugell, la nova Escola Fanals a Castell-Platja d’Aro, la nova Escola Vall-Llobrega o la Reforma de l’Institut la Bisbal són només algunes de les inversions previstes a la comarca
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -