Dissabte, 4 maig 2024

Arantxa Rus s’adjudica un ja consolidat Torneig de La Bisbal

La veterana tennista holandesa es va imposar a l'hongaresa Udvardy (que havia eliminat a semifinals la catalana Rebeka Masarova)

Temps de lectura: 2 minuts

Amb un gran èxit de convocatòria, La Bisbal d’Empordà ha estat durant uns dies la seu del Torneig Internacional de Tennis Femení.

La categoria WTA 125, estrenada aquest any en la seva setena edició, ha permès al públic assistent al Club de Tennis La Bisbal gaudir de vàries raquetes destacades del rànquing mundial.

Bona prova d’això va ser el prop d’un miler de persones que van acudir a les graderies el dia de la final.

El títol, merescudament per a Rus

I en la final, disputada aquest diumenge, la veterana tennista holandesa Arantxa Rus es va imposar a l’hongaresa Udvardy (que havia eliminat a semifinals la catalana Rebeka Masarova).

Va ser un matx trepidant, especialment en el primer set que es va haver de decidir al desempat (7-6). En el segon, la neerlandesa va fer valer la seva experiència i es va imposar per un còmode 6-3 que li va valer la victòria i el títol.

Un títol que suposa el primer del circuit WTA per a Rus, als seus 32 anys, i que en certa manera li treu el mal gust de la final que va perdre al 2021 en aquest mateix torneig.