13.6 C
Pals
Dilluns, 28 novembre 2022
- Publicitat -

Arriba el Planta’t a Pals

El cap de setmana del 15 i 16 de juny tindrà lloc una nova edició de Planta’t a Pals, un esdeveniment amb l’arròs de Pals com a epicentre de tot plegat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El cap de setmana del 15 i 16 de juny tindrà lloc una nova edició de Planta’t a Pals, un esdeveniment amb l’arròs de Pals com a epicentre de tot plegat.

El tret de sortida es produirà el dissabte, 15 de juny, amb la XXII Plantada tradicional de l’arròs a Mas Carles. A les 10 h, hi haurà un esmorzar de pagès i de germanor. A les 11 h es realitzarà la plantada. A la tarda, de 17 h a 20 h, es faran passejades amb carruatge de cavalls.

El diumenge 16, de 10 h a 10.45 h, es posarà en marxa una ruta amb el trenet El Xiulet de Pals. A més, durant els dos dies, el nucli antic de la vila acollirà diverses activitats i tallers vinculats a la història de l’arròs al s. XV, així com un mercat de productes.

El Planta’t a Pals “s’ha consolidat com una cita molt suggerent a les comarques de Girona”, tal com ha explicat l’Ajuntament en un comunicat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

“Baix Empordà Dona i Terra” posa en marxa 5 projectes d’emprenedores

En aquest projecte del Consell Comarcal del Baix Empordà hi ha participat 35 dones en els eixos de l'emprenedoria, la consolidació de negocis i el foment de l'ocupació, i forma part dels Projectes Singulars de Desenvolupament Econòmic Local, subvencionats per la Diputació de Girona.
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -