18.8 C
Pals
Diumenge, 9 maig 2021
- Publicitat -

Arriba el Xè Festival de Curtmetratges de l’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols

Es podran votar les pel·lícules i s’estrenarà la pel·lícula “Collònia” en memòria de l’humorista Josep Coll

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Escola d’Adults CFA Sant Feliu de Guíxols ha organitzat novament el Festival de Curtmetratges, que arriba demà amb la seva desena edició. El festival, que comença a les 17h, també acollirà l’estrena de la pel·lícula “Collònia” en memòria de l’humorista i dibuixant Josep Coll i participar d’aquest petit homenatge al cinema casolà. A més, es podrà votar la pel·lícula preferida, menjar crispetes, assistir a l’estrena de la pel·lícula 

L’escola ha inaugurat 2 canals de Youtube on hi haurà els projectes per poder fer-ne difusió. Des del centre s’ha animat a que es visitin aquests canals, ja que pretenen fer públics esdeveniments, notícies activitats i propostes de l’escola i arribar a l’alumnat i a públic divers. De fet el centre té una pàgina web, un blog dedicat a tasques acadèmiques, i pàgina de Facebook. Així doncs, es vol fer arribar la història i el que es fa actualment en aquest centre amb més de 40 anys d’existència.

El canal “Fixa-t’hi tu” està compost per vídeos educacionals de manera entretinguda. Se centra en aspectes gramaticals i ortogràfics de la llengua catalana. 

D’altra banda, en el canal “Ganxó” es fa difusió de filmacions antigues o més actuals que expliquen històries, normalment amb clau d’humor, de Sant Feliu de Guíxols i del CFA. Les ganxoneries serien el tema estrella d’aquest canal, anècdotes locals on personatges més o menys coneguts passen diferents peripècies i que de ben segur us arrencaran un somriure. També hi ha entrevistes i altres vídeos que ens parlen de l’evolució i la història de la ciutat i de l’Escola d’Adults. 

Així doncs, el festival és una activitat més de difusió del centre fora de les aules.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 10: 2010

Repassem tot el què ha donat de si el 2010 amb la Mar Coll, Marc Clapés i Miquel Curanta.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -