2.5 C
Pals
Dilluns, 24 gener 2022
- Publicitat -

Arriba la 1a Cursa de la dona a Palamós

Els beneficis de les inscripcions aniran a la Fundació Oncolliga, que ofereix suport psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Palamós i Sant Joan tindrà cursa de la dona, i arribarà el proper diumenge 20 d’octubre: l’Associació Dones de Palamós i Sant Joan organitzen aquesta cursa solidària en benefici de la Fundació d’Oncolliga.

L’activitat esportiva és apta per a tothom i es pot fer corrent o caminant, amb un recorregut de 6 km. Sortirà a les 9:30h de la zona d’estenedor de xarxes del port pesquer de Palamós. Abans de la cursa, es faran estiraments i una activitat de zumba a l’acabar.

Els beneficis aniran a la Fundació Oncolliga Girona, que ofereix suport psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars per millorar el seu benestar i qualitat de vida. Hortènsia Doporto, delegada d’Oncolliga a Palamós, ha explicat exactament a què destinaran els recursos:

El preu de la inscripció, amb samarreta inclosa és de 7 euros. Les inscripcions es poden fer el mateix diumenge de la cursa a partir de les 8:30h, però també abans a través del web curses.cat/donapalamos2019 i per correu electrònic: [email protected].

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -