25.9 C
Pals
Dimecres, 17 agost 2022
- Publicitat -

Art Beltrán: “Al fITM tenim un públic fidel, amb un gruix de gent del poble. El fem a la Bisbal per a la Bisbal i companyia.”

Aprofitant que aquesta és una setmana d’estrena a la Bisbal amb l’inici del fITM, hem volgut saludar durant el Supermatí d’Estiu a un dels seus organitzadors i programadors, Art Beltrán.

Ja fa 10 anys que els dimecres de juliol se celebra el cicle de concerts de la Bisbal d’Empordà: consolidat als exteriors Terracotta Museu i mantenint el vàlid acrònim fITM que l’ha acompanyat als Jardins de Torre Maria i al Teatre Mundial, aquest dimecres arrenca amb un cartell a l’alçada d’un 10è aniversari del Festival Internacional del Terracotta Museu que es presenta “d’allò més eclèctic, amb propostes que van de la rumba a l’ska, passant pel rock, el pop, la cúmbia, el reggae o el punk.”

Segons Art Beltrán, “els patrons de consum estan variant, però la venda d’entrades va molt bé. Hi ha moltes ganes de festa i diferents propostes, però hem detectat que durant els darrers dos anys la gent sentia la necessitat d’anticipar-se.” Ha comentat que aposten per no especular amb la venda d’entrades. “Tenim un públic fidel, amb un gruix de gent del poble. El fem a la Bisbal per a la Bisbal i companyia.”

També s’ha referit a l’espai on se celebra el Festival, el Terracota Museu, comentant que “és un espai idoni per a la proposta que portem i és un lloc de referència per a la zona. L’entorn és un plus perquè ens dona l’espai per muntar taules, cadires, foodtrucks…”

El festival se celebrarà tots els dimecres de juliol a les 20 h. Demà començarà amb una nit de folklore català, amb “Arrels de Gràcia”, “Los Herederos de Petrona” i “DJ Diego Armando”.

Tal com ja es va fer l’any passat es poden adquirir entrades anticipades per cada dimecres a 10 euros (a taquilla en val 12); alhora s’ofereix un abonament de 32 euros per assistir-hi tots els dimecres. Podeu comprar-les a través del web del fITM: www.fitm.cat.

 

 

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios