13.3 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

Augment de la mobilitat a Palafrugell durant l’últim cap de setmana

Les càmeres situades a les entrades del municipi van detectar més de 9.000 vehicles nous durant el primer cap de setmana sense confinament comarcal

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Aquest últim cap de setmana, Palafrugell ha tingut un augment de la mobilitat arran del trencament del confinament comarcal. Les càmeres de les entrades del municipi van detectar més de 9.000 nous vehicles que van accedir al municipi respecte al cap de setmana anterior. A més, en els controls que va fer la Policia Local de Palafrugell no es van localitzar vehicles en els quals viatgés més d’una bombolla de convivència.

Després de mesos de restriccions en la mobilitat, aquest cap de setmana per fi s’ha permès el moviment dins de Catalunya sempre que sigui amb la mateixa bombolla de convivència. De fet, Palafrugell en ser un municipi de costa ha augmentat la seva afluència. Joan Roca, sergent de la Policia Local de Palafrugell, ha explicat a Ràdio Palafrugell que des de primera hora de la tarda de divendres van observar moltes més retencions a l’avinguda Espanya.

En aquesta línia, Roca detalla que es van detectar 9.105 matrícules noves, és a dir, vehicles que no havien accedit al municipi la setmana anterior. Tal com comenta, la mobilitat durant el cap de setmana pot ser comparable a períodes vacacionals. També, es va notar la mobilitat d’aquests nous visitants i els de la resta de conductors amb un total de més 30.000 desplaçaments dins del poble.

D’altra banda, el sergent de la Policia Local de Palafrugell ha afirmat a Ràdio Palafrugell que en els diferents controls que van fer a les carreteres no van haver d’imposar cap sanció, ja que tothom complia amb la normativa de viatjar amb la seva bombolla de convivència. A més, la majoria de les persones també complien les mesures de protecció de la COVID i només en alguna ocasió es va fer recordatori d’elles, però que va ser en casos molt puntuals.

Així doncs, aquest primer cap de setmana sense el confinament comarcal ha deixat molta més mobilitat al municipi de Palafrugell. De la mateixa manera, ha servit com a aperitiu a la Policia Local pel que pugui passar per Setmana Santa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Palafrugell tornarà a acollir Flors i Violes amb novetats importants

Entre el 30 d’abril el 2 de maig, Palafrugell tornarà a acollir el festival Flors i Violes amb concerts, decoració i un concurs de cant, la gran novetat d'enguany.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -